feb
29

Polcirkelns Skoterklubb på Facebook

Nu finns Polcirkelns Skoterklubb på ”fejjan”! Tipsa gärna dina vänner om detta!  Klicka på loggan nedan för att komma till vår Facebooksida! (Detta kräver att du har ett Facebook-konto)

feb
29

R.I.P. Bengt Nilsson

En av våra trognaste och mest arbetsamma medlemmar, Bengt Nilsson, avled Söndag den 19 Februari. Våra tankar finns hos Bengts familj.

feb
28

Kan du tänka dig att skänka/ordna priser till påsklotteriet?

I samband med skoterracet på Påsklördagen så kommer vi som vanligt att ha lottförsäljning för att få in pengar till ledunderhållet. Till detta behövs lotterivinster. Kan du tänka dig att skänka priser från ditt företag, eller kan du om du inte är företagare på annat sätt ordna priser, t.ex. genom att fråga företagare om hjälp?… Continue reading »

feb
13

På Påsklördagen smäller det igen!

Det är redan en tradition och de flesta vet redan om när det går av stapeln – men: BOKA IN PÅSKLÖRDAG 7 APRIL!! Skoterrace, hamburgergrillning, lotterier, strålande sol m.m.! Dessutom jobbas det på ett par häftiga aktiviteter vid sidan om banan… Håll koll på hemsidan för mer information!

feb
13

Företagarna + Skoterklubben = Sant!

Den något tillspetsade rubriken till trots, är vi otroligt stolta och glada att kunna meddela att samarbetet med dom lokala turistföretagarna nu fungerar på ett ypperligt sätt. Vi är ju alla till stor del beroende av varandra, och det är därför extra roligt att konstatera detta. Passar även på att nämna samarbetet med samerna som… Continue reading »

feb
13

Uppdaterad ledstatus

Lederna är nu trampade till stor utsträckning med både pistaren och skoter, vilket innebär att vi kan börja använda sladden till pistaren. Emellertid har sommarens stillestånd fått effekter på sladdens funktion, vilket visade sig då premiärturen skulle köras, då armen till stödbenet vek sig.  Reparation av denna väntas bli kommande helg, då också förstärkning av… Continue reading »

feb
01

Uppdaterad ledstatus

Nu är hela leden över Sandviken utstakad. Det förekommer några ställen med vatten på isen, samt drivor från helgens blåst och snöfall. Isläget Sandviken: På led: Från skyltstolpen (ungefär mitt på sjön) och mot Merkenes 40 cm is. Från skyltstolpen och mot Tjatjaurströmmen 25 cm is. Ovanpå det är det vatten och en tunn isskorpa 2-7 cm.  Strax utanför led: Från skyltstolpen… Continue reading »