Vill du bli medlem?

Medlemsavgifter 2019:

Ledavgift (helår): Ledavgiften är 400/år. För att säkerställa att vi får in ledavgiften från samtliga husvagnsinnehavare så ingår ledavgiften numera i platshyran för varje husvagnsplats. Se mer info här om varför det är så viktigt att vi får in pengar och vad dom används till.

Fritidshusägare och fast boende betalar ledlicens i samband med att medlemsbrevet med medlemsavgiften kommer ut.

Veckoledlicens: Det kostar 100kr/skoter och är önskvärt att ni som har med er kompisar och andra tillfälliga besökare ser till att dom betalar. Denna avgift kommer även näringsidkarna som hyr ut stugor att ta in. Veckoledlicensen betalar du enklast hos Terjes Allservice, Sandvikens Fjällgård eller i Vuoggatjålme.

Medlemsavgift: Förutom att skoteråkare betalat ledavgift är det också viktigt att vi har medlemmar i klubben. Utan dessa finns det ingen verksamhet. Medlemsavgiften kostar 100 kr/familj och år. Alla husvagns- och stugägare får som sagt var ett brev varje år med medlemsavgift.

Får du inget brev eller vill du bara bli medlem i skoterklubben? Betala då  in 100 kr till bankgiro som du hittar i slutet av det här inlägget, eller lös medlemskap hos Camp Polcirkeln, Sandvikens Fjällgård och i Vuoggatjålme.

Precis som de senaste åren kommer fina priser att lottas bland alla som löst medlemsavgift under året. Denna utlottning sker i majbrasans sken på Valborgsmässoafton på Camp Polcirkeln.

Extraskotrar: Skoter två och tre belastar ju ledsystemet lika mycket som skoter ett. Har man fler än en skoter i familjen betalar man alltså 400 kronor för varje extraskoter.

 

Vårt stora och välkända arrangemang på Påsklördagen med Pimpeltävling och skoterrace är endast för våra medlemmar. Emellertid så går det fint att  lösa medlemsskap på plats. 

 

Polcirkelns Skoterklubb
c/o Emil Lundqvist
Furugatan 2B
931 41 Skellefteå

 

BankGiro: 5753-1295
Kontonummer: 8264-4 531 174 571
Sparbanken Nord
IBAN: SE47 8000 0826 4405 3117 4571
BIC: SWEDSESS
Org.Nr: 898801-2814