«

»

feb
13

Företagarna + Skoterklubben = Sant!

Den något tillspetsade rubriken till trots, är vi otroligt stolta och glada att kunna meddela att samarbetet med dom lokala turistföretagarna nu fungerar på ett ypperligt sätt. Vi är ju alla till stor del beroende av varandra, och det är därför extra roligt att konstatera detta.

Passar även på att nämna samarbetet med samerna som också är mycket gott, och underlättar vårt arbete oerhört.

Det kan inte nog många gånger upprepas hur sällsynt vårt område är , med i princip helt fri skoteråkning mot en mycket rimlig penning. Det ska vi vara rädda om!

Lämna ett svar

Din epost kommer inte att publiseras.

Du kan använda följande HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>