maj
13

Bilder från Valborgsfirandet

Bättre sent än aldrig! Vår eminente ”vimmelfotograf” Terje Karlsen har återigen bidragit med bilder. Den här gången har han fotat i samband med valborgsfirandet i Polcirkeln, där klubben som bekant deltog med hamburgergrillning och dragning i medlemslotteriet. Håll till godo!

maj
12

En trotjänare går i pension!

Efter att ha jobbat med skoterlederna åt klubben i ett tiotal år, har nu Hasse Westin bestämt sig för att gå i pension till sommaren. Det är ju naturligtvis ett stort avbräck för skoterklubben, men samtidigt unnar vi Hasse att få ägna sig åt det han känner för på dagarna, och få vistas i fjällen… Continue reading »

maj
02

Vinnare Medlemslotteri

I majbrasans sken, skedde dragning av vinnarna i medlemslotteriet. Vinnarna blev följande: Skoterservice, skänkt av Camp Polcirkeln: Robert Bergstedt, Piteå Skoterställ, skänkt av Traktor-City i Piteå: Gunnar Larsson, Boliden Stolsryggsäck, skänkt av Norra Skogsägarna: Jonas Wiklund, Piteå Renskinn Leif Bergman, Öjebyn Jörn Wold Ryggsäck, skänkt av Handelsbanken Harald Henriksen Skjorta & Keps, skänkt av Traktor-City… Continue reading »