mar
30

Fortsätt bidra med vinster!

I helgen tog vid det tråkiga men oundvikliga beslutet att ställa in årets upplaga av ”Snabbast vid Polcirkeln”. Där brukar vi ju sälja ett par lottringar som ger fina pengar in till klubben. Nu har vi planer på att ändå fixa ett lotteri på påsklördagen, då vi tänker dra igång hamburgergrillarna och sälja burgare med… Continue reading »

mar
28

Snabbast vid Polcirkeln inställt!

Igår kom spiken i listan med dom nya direktiven som sänker gränsen för allmänna sammankomster till 50 personer. Årets upplaga av Snabbast vid Polcirkeln är därmed inställd. Vi har kört varje år sedan 2003, eller var det 2002 vi startade? Vi har oftast haft vädergudarna med oss, några år har underlaget för dom som kör… Continue reading »

mar
25

Angående påsklördag

Vi får en del frågor om eventet Snabbast vid Polcirkeln kommer att genomföras i år. Med tanke på rådande situation är det osäkert om vi kommer att kunna genomföra någon aktivitet.Vi lovar att komma med besked under denna vecka!

mar
25

Årsmöte nu på Lördag!

mar
13

Dags för årsmöte!

mar
01

Vinster till lotteriet på påsklördag önskas!

Då är det dags igen att påminna om detta: Kan du tänka dig att göra en insats för skoterklubben? Lotterna som vi säljer under Påsklördagen brukar gå åt som smör i vårsolen – tack vare de fina vinsterna man har chans att vinna. Detta är möjligt genom att våra medlemmar brukar ställa upp och bidra… Continue reading »