mar
21

Leden över Tjidtjak sladdad!

Nu har Hasse med sällskap ruskat och sladdat leden över Tjidtjak, alltså leden över mot Gardejaure och Luojtaure. Han meddelar att snödjupet är väldigt växlande. Flera meter på vissa håll och barmark på andra. Dessutom är det en hel del sten som sticker upp. Man har givetvis försökt dra leden runt dessa områden, men man… Continue reading »

mar
19

Om en månad smäller det!

Klicka på bilden för att se årets affisch och inbjudan till ”Snabbast vid Polcirkeln”!               Lite utökad information kring dagen kommer här: Evenemanget är enbart till för klubbens medlemmar. Är du redan medlem är deltagandet kostnadsfritt. Är du inte medlem så löser du enkelt medlemsskap i samband med anmälan.… Continue reading »

mar
17

Dagordning Årsmöte

Här hittar du dagordningen för årsmötet. Klicka på bilden för att förstora!

mar
17

Årsmöte, nu på Lördag!

Vi påminner om att vi i år på begäran har flyttat årsmötet från påskhelgen till nu på Lördag den 22 Mars kl.18.00. Platsen är som vanligt Terjes Allservice. KOM OCH GÖR DIN RÖST HÖRD! Medtag något att sitta på. Välkomna! //Styrelsen

mar
10

Pistmaskinen trasig!

Under fredagen drabbades vi av ett haveri på pistmaskinen, då drivningen till bandet på ena sidan gick sönder. Delar är beställda och hoppas dyka upp i Polcirkeln på tisdag eftermiddag. Maskinen står kvar på platsen där den havererade, som är mellan Ballastviken och Naulajaure. Detta är anledningen till att ingen sladdning utförts under helgen. Ambitionen… Continue reading »

mar
07

Årsmöte – på ”nytt” datum!

Skoterklubbens årsmöte brukar enligt tradition hållas på Långfredagen varje år. Detta har varit av en enda anledning – att så mycket folk som möjligt ska finnas på plats, och kunna komma på årsmötet. Önskemål har dock funnits om att lägga mötet en annan helg. Det är långa dagar runt påsk, och när mötet ska börja… Continue reading »