mar
23

Uppdaterad ledstatus inför helgen

Pistören Johan lämnar föjande rapport: Onsdag 21 Mars Trampat till Merkenäs Trampat Sandvikensjön Sladdat Vouggasjön Tjaktjaurströmmen rev igår under tiden jag var upp mot Merkenäs. Det blev spännande och blött på väg hem över strömmen. Vatten in i hytten men det gick preeeecis att ta sig över. Strömmen är dock som sagt var öppen, så… Continue reading »

mar
20

Norrans artikel om tankproblemen hos Terjes Allservice

Ni som har tillgång till Norran eller PT kanske redan läst om problemen med kontokortstankning på Terjes Allservice, men här kommer annars en länk till artikeln på respektive tidnings hemsida. Klicka på loggan här under:

mar
13

Freeridegänget Icebound visar sina konster på Påsklördagen!!

Det har jobbats på det en längre tid men nu är det klart – freeridegänget Icebound kommer till oss på Påsklördagen och visar upp sina konster!! -Vi har under en längre tid känt att vi vill lägga till något nytt som händer på ”skoterracet” men inte riktigt hittat rätt tidigare, men det här känns som… Continue reading »

mar
13

Vi presenterar stolt – 9:onde upplagan av Snabbast vid Polcirkeln!

Om vi nu räknat rätt så är det den 9:onde upplagan av Snabbast vid Polcirkeln som går av stapeln kommande Påsklördag den 7 April – tänk vad åren går!! Vi känner ett enormt gensvar från publik, förare och andra och tror verkligen att folk uppskattar denna aktivitet. Det ger också fina intäkter till klubben, så… Continue reading »

mar
05

Uppdaterad ledstatus + vädjan!

Idag har Johan sladdat sträckan Polcirkeln-Arrajaure-Blåsjön-Naulajaure.  Dessutom är det nyligen sladdat på sträckan  Polcirkeln-Tjapka samt trampat mellan Sandviken och Merksjön. Sladdning av denna sträcka sker inom kort. Trampning pågår fortlöpande på Selet för att få till banorna och publikområdet inför påsklördagen! En vädjan: Leden mot Gardaure och Lotaure blir mer och mer komplett gällande stickning,… Continue reading »

mar
01

Uppdaterad ledstatus – snart sportlov!

Ledläget: Johan meddelar att sträckorna Polcirkeln-Naulajaure samt Polcirkeln-Tjidtjakk är nysladdade. Sträckan Vouggatjålmejaure-Merkenes kommer att trampas med pistmaskin idag. Det har kommit ytterligare 30 cm snö de senaste veckorna, vilket gör att det återigen förekommer vatten på många av sjöisarna. Efter leden över mot Gardejaur har vi påbörjat stakning. Det är som sagts tidigare otroligt lite… Continue reading »