mar
30

Snabbast vid Polcirkeln – succé som vanligt!

Ännu en upplaga av Snabbast vid Polcirkeln, den 11:e i ordningen om vi räknat rätt, har gått av stapeln denna dag. Som vanligt hade vi tur med vädret. Visserligen var det lite svala vindar över Polcirkeln, men solen lyste på oss fram till att vi avslutat aktiviteterna och höll på att packa ihop, då gick den… Continue reading »

mar
29

Helikopterlyft under Påsklördag

Under Påsklördagen kommer Arctic Air att finnas på plats med sin helikopter för att erbjuda besökarna på ”Snabbast vid Polcirkeln” en chans att se Polcirkelområdet från ovan Turen tar ca 6 minuter och kostar 300 kr/person. Obs! Endast kontant betalning! Helikoptern kommer att vara på plats i första hand mellan kl. 12 och kl. 13.… Continue reading »

mar
26

Skoterklubben på Facebook

Som många, men kanske inte alla, vet så finns Polcirkelns Skoterklubb på Facebook. Du som har ett facebookkonto hittar enkelt dit genom att söka på ”Polcirkelns Skoterklubb”. Där följer du uppdateringarna från hemsidan på ett enkelt sätt. Passar även på att tipsa om andra facebooksidor som kan vara av intresse; Camp Polcirkeln – Dagliga uppdateringar… Continue reading »

mar
25

Kom ihåg att komma och göra din röst hörd på årsmötet!

mar
25

Detaljerad info om Påsklördagen

På Påsklördag är det dags för det årligen återkommande evenemanget ”Snabbast vid Polcirkeln”! Här följer lite mer detaljerad information om vad som händer under dagen: 09.30-11.00 Pimpeltävling Denna pimpeltävling är endast till för klubbens medlemmar. Du kan lösa medlemskap på plats. 100 kr/medlem och år. Pimpeltävlingen sker på Selet (Stoursavvon på kartan) nedanför Terjes Allservice.… Continue reading »

mar
13

Lederna sladdade i gränsområdet!

Under dagen har Hasse med assistans av Terje Karlsen sladdat lederna från Silvervägen/Gränsen mot både Lomtjärnsstugan samt i riktning mot Ikesjaure. Klubben har valt att göra denna insats med tanke på att dessa leder trafikeras rejält mycket, framför allt under helgerna, men även under veckorna. Det är nu sladdat ett par kilometer i bägge riktningarna… Continue reading »

mar
13

På påsklördag smäller det igen!!

Klicka på bilden för att se affischen i full storlek!!