mar
31

Kom ihåg: Årsmöte i morrn kl. 18!

Så här ser dagordningen ut. Kom och gör skillnad!

mar
29

Påminnelse om vinster till lotteriet!

Med risk för att vara tjatig kommer här en påminnelse: Kan du tänka dig att göra en insats för skoterklubben? Lotterna som vi säljer under Påsklördagen brukar gå åt som smör i vårsolen – tack vare de fina vinsterna man har chans att vinna. Detta är möjligt genom att våra medlemmar brukar ställa upp och… Continue reading »

mar
29

Polaris 2018 Roadshow till Polcirkeln!

POLARIS 2018 ROADSHOW kommer till Polcirkeln!  Boka in torsdag 13:e April, alltså skärtorsdag! Då kommer Polaris med sin stora trailer och parkerar vid macken på Camp Polcirkeln. Man kommer att visa nästa års modeller av sina skotrar, och det kommer finnas möjlighet till provkörning m.m. av dessa. Polcirkelns Skoterklubb finns på plats och grillar hamburgare.… Continue reading »

mar
19

Viktigt angående medlemskap för stugägare och norrmän!

Ni som har årsplats för husvagnen eller är stugägare i området fick ju ett inbetalningskort för medlemsavgiften i brevlådan för någon vecka sedan. Tyvärr så var det en del saker som vi inte hade tänkt på när vi skickade ut breven. ~ Stugägare. På ert inbetalningskort brukar ju även ledavgiften (300 kr/år) vara inbakad, d.v.s.… Continue reading »

mar
15

Nedräkningen till påsk har börjat!

Det är snart bara 4 veckor kvar till påsk och därmed evenemanget ”Snabbast vid Polcirkeln” som traditionsenligt går av stapeln på Påsklördag. I år infaller denna dag Lördag den 15:e April. Följ nedräkningen till denna högtidsdag här till höger på hemsidan. Mer information om evenemanget kommer här på hemsidan inom kort!

mar
14

Vinster till lotteriet på påsklördag önskas!

Kan du tänka dig att göra en insats för skoterklubben? Lotterna som vi säljer under Påsklördagen brukar gå åt som smör i vårsolen – tack vare de fina vinsterna man har chans att vinna. Detta är möjligt genom att våra medlemmar brukar ställa upp och bidra med vinster. Detta behövs naturligtvis även detta år! Kan… Continue reading »