dec
20

Till alla våra medlemmar

…och alla andra våra vänner, stora som små; Väl mött till en ny fjällsäsong!

dec
19

Uppdaterad ledstatus

Johan Sandlund rapporterar: Nu har jag och Terje Karlsen stakat leden från Polcirkeln till Guijaurestugan. Relativt bra med snö i området, men många stenar är framme, så kör med förstånd! Det vatten som tidigare fanns på sjöarna är nu borta. Isen är i genomsnitt runt 45 cm tjock. Leden från Polcirkeln till Nedre Muitinis är… Continue reading »

dec
06

Sökes: Stickbuskar

Här kommer en repris på önskemål från tidigare år; Du som har möjlighet att hugga stickbuskar – hugg 50 st och släng med på släpen när du åker upp till fjälls. Detta underlättar enormt för klubben, då man kan sätta rejält med stickbuskar där det behövs. Lämna sedan stickbuskarna hos din campingvärd! TACK på förhand!!

dec
05

Nu drar säsongen 13/14 igång!

Det är ju visserligen fjällsäsong och fiskesäsong mer eller mindre året runt, men det känns ändå som att vi kan säga att nu drar huvudsäsongen igång på allvar! Varmt välkomna tillbaka till hemsidan!! Nu är vi inne i December och därmed ska vi försöka hålla Er kontinuerligt uppdaterade om vad som händer runt Polcirkeln med… Continue reading »