«

»

feb
13

Uppdaterad ledstatus

Lederna är nu trampade till stor utsträckning med både pistaren och skoter, vilket innebär att vi kan börja använda sladden till pistaren. Emellertid har sommarens stillestånd fått effekter på sladdens funktion, vilket visade sig då premiärturen skulle köras, då armen till stödbenet vek sig.  Reparation av denna väntas bli kommande helg, då också förstärkning av stödbenet ska införas, för att undvika upprepning av problemet.

Lederna är dock fullt körbara. Problemet med vatten på isarna är för tillfället borta, endast små fläckar med vatten finns.

Stakning av leden mot Gardejaur påbörjades den gångna helgen, men det är otroligt lite snö på denna sträcka, då snön tenderar att blåsa bort på kalfjället.

Lämna ett svar

Din epost kommer inte att publiseras.

Du kan använda följande HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>