mar
29

Bilder från ”Snabbast vid Polcirkeln”!

Terje Karlsen bjuder Er här på ett gäng bilder från ”Snabbast vid Polcirkleln” som gick av stapeln i Lördags. Håll till godo! 

mar
25

VIKTIG information för skoterracet i morrn!

Tyvärr har vi problem med underlaget på banan där ”Snabbast vid Polcirkeln” ska köras i morgon lördag. Efter blidvädret för knappt 2 veckor sedan var Selet i princip en skridskobana med blankis. Sedan dess har det endast snöat ett par centimeter. Under veckan har vi försökt skapa fäste genom att riva med pistmaskinen, samt försökt… Continue reading »

mar
23

Lite information inför Lördag.

Här kommer lite info inför lördagens evenemang ”Snabbast vid Polcirkeln”. Vi ska detta år prova att använda oss av Swish samt kortbetalningsmöjlighet. Vi har 1 dosa som man kan betala med kort i. Så förhoppningsvis ska man kunna betala både med kontanter, kort och swish. .MEN: Vi vet ju alla hur svajigt det kan vara… Continue reading »

mar
09

Kom ihåg! Årsmöte på Lördag kl.18.00.

Har du åsikter eller tankar kring leder, sladdning, medlemsavgifter, ”Snabbast vid Polcirkeln” eller något annat? Då är det NU du ska komma och göra din röst hörd! Här under hittar du dagordningen för mötet på Lördag. Varmt välkomna!

mar
08

Färdståket till Gardaure nu ruskat!

Nu har vi satt ut ruskor på sträckan Tjidtjakstugan – Gardaure. Ni som kört den här sträckan tidigare, eller följt uppdateringarna här på hemsidan,  vet att detta är en mycket besvärlig sträcka att sätta ruskor på. Även detta år är det väldigt lite snö på vissa ställen, vilket dels innebär att vi har svårt att… Continue reading »

mar
03

Om drygt 3 veckor smäller det!

Traditionsenligt kommer vi att köra evenemanget ”Snabbast vid Polcirkeln” på påskafton, som i år infaller Lördag den 26:e Mars. För mer information, klicka på bilden nedan. Har du aldrig varit på ”Snabbast vid Polcirkeln” och undrar vad det är för något – klicka här! Välkommen till en trevlig dag i vårsolen!