apr
26

Tider för valborgsfirande.

Nu på Lördag, den 30/4 är det Valborgsmässoafton. Detta kommer att firas med majbrasor och annat på de olika campingarna. Här hittar du lite information om vad som händer. Polcirkeln Brasan tänds kl. 19. Polcirkelns Skoterklubb har försäljning av nygrillade hamburgare samt lottringar. Dessutom dragning på medlemslotteriet där 10 personer som betalt medlemsavgift till skoterklubben… Continue reading »

apr
15

TACK för senast – nu laddar vi om för Valborgsfirande!

Årets upplaga av ”Snabbast vid Polcirkeln” blev återigen lyckad. Det började med pimpeltävling på morgonkvisten, och där fick vi dela ut pokaler till glada segrare i alla klasser, herr, dam och junior. Sedan vidtog skoterracingen. Tyvärr hade vi ju det sämsta underlaget vi haft i evenemangets 13-åriga historia. Vi spred ut en sand- och saltblandning… Continue reading »

apr
13

Skoterförbud i delar av området!

Som vanligt införs skoterförbud i delar av vårt område under vårvintern, detta år fr.o.m. 10 April. Fullständig information och kartor finns på Arjeplog kommuns hemsida. För att komma dit, klicka här. Vi har fått rapport från samerna att dom just nu har renarna på Tjidtjakk. Som vi nämnt tidigare är det mycket viktigt att vi… Continue reading »