feb
26

Uppdatering ledstatus inför helgen

Helgen står för dörren och många lyckliga är säkert på väg till fjälls – här kommer en uppdatering om läget! Pistmaskinen har nu äntligen börjat fungera som den ska, och samtliga leder är nu sladdade med pistmaskin och tillhörande sladd! Härligt! Hasse rapporterar också att tack vare de kalla nätterna så finns det i princip… Continue reading »

feb
23

Årsmöte 21 Mars kl. 18.00!

feb
22

Driftproblem på pistmaskinen

Under helgen har det varit mycket folk i farten i fjällvärlden. Tyvärr har vi inte kunnat hålla den standard vi vill på lederna. Detta beror på en rad problem som vi haft med pistmaskinen. Pistmaskinen genomgick service för ett par veckor sedan av en extern firma och sedan dess har felen avlöst varandra på pistmaskinen.… Continue reading »

feb
06

”Typ en meter puder..!!”

Här kommer en uppdatering av läget inför helgen. Rubriken till detta inlägg är vad en skoteråkare utropade lyriskt efter en skotertur i veckan. Sen är det upp till var och en att tolka om det är bra eller dåligt före. Mycket snö har det då kommit senaste tiden, och snödjupet bedöms vara dryga metern. Vad… Continue reading »