apr
29

Valborgsmässoafton.

I morgon Onsdag är det Valborgsmässoafton, och därmed traditionsenligt firande. Skoterklubben närvarar vid majbrasan i Polcirkeln och säljer nygrillade hamburgare. Dessutom kommer ett lotteri ”Snabbast vid Polcirkeln Style” att anordnas. D.v.s. en lottring, vinst på slutsiffra 5, dragningen sker alltså direkt. Utöver detta kommer dragning att ske på medlemslotteriet, då alla medlemmar har chansen att vinna… Continue reading »

apr
29

Bilder från Snabbast vid Polcirkeln, del 1.

apr
20

Rapport från Snabbast vid Polcirkeln

Evenemanget Snabbast vid Polcirkeln genomfördes under Lördagen. Nytt publikrekord sattes, då vädret var ”lagom” bra. För blåsigt för att folk skulle vilja dra ut på fjället, men tillräckligt bra för att folk skulle trivas runt banan. Den senaste tidens blidväder hade gjort att ytan på banan var minst sagt isig, men efter att pistmaskinen kört och… Continue reading »

apr
15

Snabbast vid Polcirkeln?? Vad är det??

Här kommer lite information till dig som aldrig besökt Polcirkeln en påsklördag när evenemanget ”Snabbast vid Polcirkeln” går av stapeln. Det hela startade för 12-13 år sedan då det fanns önskemål och idéer om att, från skoterklubbens sida, genomföra någon form av aktivitet under påsklördagen. Evenemanget skapades i första hand för att dra in pengar… Continue reading »

apr
04

Viktig information från Polcirkelns Skoterklubb!

Den fria skotertrafiken i svenska fjällvärlden blir alltmer sällsynt förekommande. Ta en titt på den HÄR kartan. Använd plus/minustecknet till vänster på kartan för att zooma. Här syns tydligt att övervägande delen av fjällvärlden är belagt med skoterförbud.  I många av dessa områden får man köra, men ENBART efter led. För att få behålla vår… Continue reading »

apr
04

Påminnelse – Vinster till lotteriet önskas!

Vi har sagt det förr, men här kommer en påminnelse! Kan du tänka dig att göra en insats för skoterklubben? Lotterna som vi säljer under Påsklördagen brukar gå åt som smör i vårsolen – tack vare de fina vinsterna man har chans att vinna. Detta är möjligt genom att våra medlemmar brukar ställa upp och… Continue reading »

apr
04

Alternativ färdväg Vuoggatjålmejaure-Sandvikensjön.

Pistmaskinen korsar normalt sett Tjaktjaurströmmen några meter nedströms skoterbron, eftersom pistaren är för tung för att köra PÅ bron. Nu har emellertid strömmen gått upp, d.v.s. det finns ingen is där, varför pistaren inte längre kan ta sig över strömmen. I stället har Hasse letat sig en spår att köra upp mot Tjaktjaurparkeringen, och vidare… Continue reading »

apr
03

Information om skoterförbud

Många kanske sett det, men här kommer en påminnelse om skoterförbudet som råder i vissa delar av vårt närområde. Klicka HÄR för att komma till sajten!

apr
03

Protokoll från årsmöte

Här kommer protokollet från årsmötet som vi hade förra helgen, den 22 Mars, för dig som är intresserad.