jan
31

Uppdaterad ledstatus inför helgen

Vi går mot ljusare tider, och solen har börjat värma om man känner efter riktigt, riktigt ordentligt… I Polcirkeln har dock kölden varit djup den senaste tiden, vilket gjort att Hasse inte velat köra ut med pistmaskinen, då sådana resor brukar kosta mer än de smakar… Emellertid så har han hunnit köra alla leder med… Continue reading »

jan
23

Vinster till lotterierna önskas!

Kan du tänka dig att göra en insats för skoterklubben? Lotterna som vi säljer under Påsklördagen brukar gå åt som smör i vårsolen – tack vare de fina vinsterna man har chans att vinna. Detta är möjligt genom att våra medlemmar brukar ställa upp och bidra med vinster. Detta behövs naturligtvis även detta år! Kan… Continue reading »

jan
22

Påsklördag 19 April!

Som traditionen bjuder kommer vi även detta år att köra evenemanget ”Snabbast vid Polcirkeln”. Precis som vanligt kommer detta att ske på Påskafton som i år är Lördag den 19 April. Som tidigare år inkluderar evenemanget pimpeltävling, skoterrace, hamburgergrillning, lotterier m.m. Följ nedräkningen fram till evenemanget uppe till höger på hemsidan! Välkomna till en trevlig… Continue reading »

jan
15

Uppdaterad ledstatus

Som utlovat i tidigare inlägg kommer här en uppdatering gällande ledernas status. Hasse Westin har nu börjat sin anställning hos oss på halvtid. Han jobbar just nu för fullt med att få till lederna så bra så möjligt, då besökarna i Polcirkeln blir fler och fler. Pistmaskinen har nu satts i drift och är redo… Continue reading »

jan
13

Uppdatering isläge, snödjup m.m.

Hej igen alla skoter- och fjällenvänner! God fortsättning på det nya året! Det har varit dåligt med uppdateringar här på hemsidan sista tiden, och det ber vi om ursäkt för!! En hel del har hänt sen sist, här kommer valda delar: Webbredaktionen har under mellandagarna befunnit sig på plats i Polcirkeln. Under julafton och juldagen… Continue reading »