Admin

Author's details

Date registered: 8 november, 2010

Latest posts

  1. Vinnarna i medlemslotteriet! — 30 april, 2020
  2. Valborgsmässoafton — 30 april, 2020
  3. Viktig information! — 24 april, 2020
  4. Grillning och lotteri — 11 april, 2020
  5. Lotteri + hamburgergrillning — 8 april, 2020

Mest kommenterade inlägg

  1. Norrans artikel om tankproblemen hos Terjes Allservice — 2 kommentarer
  2. Nu drar säsongen igång på allvar! — 1 kommentar

Author's posts listings

apr
30

Vinnarna i medlemslotteriet!

Dragning har traditionsenligt förrättats denna kväll i medlemslotteriet, där alla som löst medlemsavgift under säsongen har chans att vinna fina priser.Dom lyckliga vinnarna blev: 4:e pris: Spännband. Jonny Jonsson, Älvsbyn3:e pris: Skoterolja. Per Bergström, Lillpite2:a pris. Samekniv: Ture Vinmar (Ballastviken)1:a pris: Cetek-laddare. Anders Berglund, Stensträsk Vinster som ej hämtades ut på plats finns att hämta… Continue reading »

apr
30

Valborgsmässoafton

P.g.a. pandemin kommer majbrasan inte att tändas detta år. Däremot kommer det finnas möjlighet att komma förbi och köpa en hamburgare av skoterklubben. Det kommer att finnas en lottring, samt småeldar utspridda om någon vill grilla sig en korv eller något annat.Dessutom förrättas dragning i medlemslotteriet. Även du som inte är på plats har givetvis… Continue reading »

apr
24

Viktig information!

Vi har fått information från Länsstyrelsen Norrbotten. Den lyder som följer: Den statliga skoterleden mellan Mavas och Miekak i Arjeplogs kommun är inte längre farbar. Isarna på vattendragen uppströms Miekak håller på att gå upp. Även sträckan mellan Miekak-Västerfjäll är mycket dålig och bitvis inte farbar, på grund av den senaste tidens blidväder. Det är… Continue reading »

apr
11

Grillning och lotteri

Påsklördagen lider mot sitt slut, och det blev en ovanlig sådan. Inget ”Snabbast vid Polcirkeln” på första gången på 18 år. Däremot ordnade skoterklubben med grillning av hamburgare och försäljning av lottringar i ett strålande vårvinterväder.Resultatet blev lite av en besvikelse då viljan att stötta klubben var sådär bland alla de hundratals som passerade platsen… Continue reading »

apr
08

Lotteri + hamburgergrillning

På Påsklördag kommer vi som meddelats tidigare INTE att köra eventet Snabbast vid Polcirkeln, givetvis p.g.a. pandemin. Däremot kommer vi att grilla hamburgare och sälja i anslutning till macken på Camp Polcirkeln. Vi kommer att köra ett Coronaanpassat upplägg där vi ser till att det inte blir köbildning utan vi håller avstånd till varandra plus… Continue reading »

apr
01

Gör gasoltest – stöd klubben

Vi har fått ett fantastiskt erbjudande från en av husvagnsägarna; Han kommer att erbjuda gasoltest under påsken där ALLA pengar går till skoterklubben!! Magnus Vesterberg heter han och är utbildad gasoltekniker. Det kommer gå till så här: Ring till Magnus och boka tid, gasoltesten kommer att ske på kvällstid under påsken, eller om det är… Continue reading »

mar
30

Fortsätt bidra med vinster!

I helgen tog vid det tråkiga men oundvikliga beslutet att ställa in årets upplaga av ”Snabbast vid Polcirkeln”. Där brukar vi ju sälja ett par lottringar som ger fina pengar in till klubben. Nu har vi planer på att ändå fixa ett lotteri på påsklördagen, då vi tänker dra igång hamburgergrillarna och sälja burgare med… Continue reading »

mar
28

Snabbast vid Polcirkeln inställt!

Igår kom spiken i listan med dom nya direktiven som sänker gränsen för allmänna sammankomster till 50 personer. Årets upplaga av Snabbast vid Polcirkeln är därmed inställd. Vi har kört varje år sedan 2003, eller var det 2002 vi startade? Vi har oftast haft vädergudarna med oss, några år har underlaget för dom som kör… Continue reading »

mar
25

Angående påsklördag

Vi får en del frågor om eventet Snabbast vid Polcirkeln kommer att genomföras i år. Med tanke på rådande situation är det osäkert om vi kommer att kunna genomföra någon aktivitet.Vi lovar att komma med besked under denna vecka!

mar
25

Årsmöte nu på Lördag!

Older posts «