Admin

Author's details

Date registered: 8 november, 2010

Latest posts

  1. Vilken fantastisk dag! — 17 april, 2022
  2. Årsmöte, kom och gör oss bättre! — 23 februari, 2022
  3. Nedräkningen har startat! — 23 februari, 2022
  4. Vinster till lotterier önskas! — 23 februari, 2022
  5. Vinnarna i medlemslotteriet! — 30 april, 2020

Mest kommenterade inlägg

  1. Norrans artikel om tankproblemen hos Terjes Allservice — 2 kommentarer
  2. Nu drar säsongen igång på allvar! — 1 kommentar

Author's posts listings

apr
17

Vilken fantastisk dag!

Vilken fantastisk dag det var igår! Vi hade tur med vädret som var sådär lagom bra, vilket gjorde att eventet lockade storpublik. Det är svårt att bedöma, men vi tror att det var publikrekord. Lottringarna tog som vanlig slut rätt snabbt, tack vare alla fantastiskt fina bidrag i form av vinster som folk hade bidragit… Continue reading »

feb
23

Årsmöte, kom och gör oss bättre!

Årsmötet kommer i år att hållas Lördag den 9:e April, d.v.s. helgen innan påsk. Detta för att så många som möjligt ska vara på plats och ha möjlighet att komma och göra sin röst hörd.Ett särskilt välkommen till er som håller till i Sandviken, Vuoggatjålme eller Ballastviken – vi är mycket intresserade av att höra… Continue reading »

feb
23

Nedräkningen har startat!

Nedräkningen till påsk har startat!! Du kan följa den här till höger på hemsidan. 🙂

feb
23

Vinster till lotterier önskas!

Hej alla! Eventet ”Snabbast vid Polcirkeln” har ju bkivit inställt två p.g.a. pandemin, men i år är vi äntligen tillbaka. Datumet är som vanligt påsklördag, som i år infaller den 16:e April. En av inkomstkällorna vi har under denna dag är lottringar. Lottringarna brukar gå åt som smör i solsken, mycket tack vare dom fina… Continue reading »

apr
30

Vinnarna i medlemslotteriet!

Dragning har traditionsenligt förrättats denna kväll i medlemslotteriet, där alla som löst medlemsavgift under säsongen har chans att vinna fina priser.Dom lyckliga vinnarna blev: 4:e pris: Spännband. Jonny Jonsson, Älvsbyn3:e pris: Skoterolja. Per Bergström, Lillpite2:a pris. Samekniv: Ture Vinmar (Ballastviken)1:a pris: Cetek-laddare. Anders Berglund, Stensträsk Vinster som ej hämtades ut på plats finns att hämta… Continue reading »

apr
30

Valborgsmässoafton

P.g.a. pandemin kommer majbrasan inte att tändas detta år. Däremot kommer det finnas möjlighet att komma förbi och köpa en hamburgare av skoterklubben. Det kommer att finnas en lottring, samt småeldar utspridda om någon vill grilla sig en korv eller något annat.Dessutom förrättas dragning i medlemslotteriet. Även du som inte är på plats har givetvis… Continue reading »

apr
24

Viktig information!

Vi har fått information från Länsstyrelsen Norrbotten. Den lyder som följer: Den statliga skoterleden mellan Mavas och Miekak i Arjeplogs kommun är inte längre farbar. Isarna på vattendragen uppströms Miekak håller på att gå upp. Även sträckan mellan Miekak-Västerfjäll är mycket dålig och bitvis inte farbar, på grund av den senaste tidens blidväder. Det är… Continue reading »

apr
11

Grillning och lotteri

Påsklördagen lider mot sitt slut, och det blev en ovanlig sådan. Inget ”Snabbast vid Polcirkeln” på första gången på 18 år. Däremot ordnade skoterklubben med grillning av hamburgare och försäljning av lottringar i ett strålande vårvinterväder.Resultatet blev lite av en besvikelse då viljan att stötta klubben var sådär bland alla de hundratals som passerade platsen… Continue reading »

apr
08

Lotteri + hamburgergrillning

På Påsklördag kommer vi som meddelats tidigare INTE att köra eventet Snabbast vid Polcirkeln, givetvis p.g.a. pandemin. Däremot kommer vi att grilla hamburgare och sälja i anslutning till macken på Camp Polcirkeln. Vi kommer att köra ett Coronaanpassat upplägg där vi ser till att det inte blir köbildning utan vi håller avstånd till varandra plus… Continue reading »

apr
01

Gör gasoltest – stöd klubben

Vi har fått ett fantastiskt erbjudande från en av husvagnsägarna; Han kommer att erbjuda gasoltest under påsken där ALLA pengar går till skoterklubben!! Magnus Vesterberg heter han och är utbildad gasoltekniker. Det kommer gå till så här: Ring till Magnus och boka tid, gasoltesten kommer att ske på kvällstid under påsken, eller om det är… Continue reading »

Older posts «