jun
29

Fler bilder från midsommarhelgen

Hur mycket har det tinat? Är det kvar nån snö? Går det köra skoter än? Ja, många är intresserade av vårens framfart i Gränsfjällen… Vår förnämlige kassör Torbjörn Lindgren bidrar här med tre bilder, tagna på Midsommarafton. Sedan får väl var och en dra sina egna slutsatser om det är körbart eller inte… Håll till… Continue reading »

jun
26

Sommarfisket igång men skotersäsongen är ej slut!!

Webbredaktören firade midsommar i polcirkeln. Ett lyckat drag då vädret var helt fantastiskt! Dessutom har den svala starten på sommaren gjort att myggen och andra flygfän helt lyser med sin frånvaro. Än så länge, kanske man ska tillägga… Försök gjordes att fiska från båt på Vouggatjålme och Tjaktjaur men utan resultat. Det verkar som det… Continue reading »

jun
18

Protokoll från Årsmötet

Här kommer nu, något försenat, protokollet från årsmötet för Polcirkelns Skoterklubb. Polcirkeln 2012-04-06 Mötesprotokoll fört vid Polcirkelns Skoterklubbs Årsmöte 1. Mötet öppnades av Emil Lundqvist som hälsade alla välkomna. 2. Emil Lundqvist valdes till mötesordförande och Hilding Eklund valdes till mötessekreterare. 3. Robert Lidström och Gunnar Larsson valdes till protokolljusterare. 4.  Polisen var för första… Continue reading »

jun
14

Körs det skoter fortfarande i Gränsområdet?

Dom verkliga entusiasterna brukar inte avsluta skotersäsongen förrän det verkligen inte GÅR att köra. Är det körbart fortfarande, eller ska vi beteckna säsongen som officiellt slut? Har du varit och kört nyligen, eller ska du upp och köra kommande helg? Vi vill gärna har rapporter och bilder som vi sedan kan delge andra besökare på… Continue reading »

jun
14

Skoterspår från Sandviken upp mot Bäno

Det har kommit till vår kännedom att det har huggits skog och gjorts breddning av befintligt skoterspår som går över Silvervägen strax väster om Sandvikens Fjällgård och leder upp mot Bäno. Polcirkelns Skoterklubb är på INGET sätt inblandad i detta! Det har gjort på eget bevåg av någon/några, och utan tillstånd av Länsstyrelsen.  Detta spår… Continue reading »