dec
31

Uppdatering ledstatus

Som tidigare skrivits så har det varit en snöfattig höst som gjort att isarna vuxit till sig på ett bra sätt. Mellan 30-40 cm kärnis är det på de flesta sjöarna. Lite snö har fallit tidigare under december, och under julveckan kom det ytterligare lite påfyllning, så snödjupet efter det var ca 40 cm i… Continue reading »

dec
23

Från oss alla till Er alla…

dec
22

Ägarbyte på Camp Polcirkeln

Efter att ha byggt upp Camp Polcirkeln till vad den är idag, har nu Terje Johansen och hans sambo Jorunn Berg bestämt sig för att gå i pension. Arvtagare fr.o.m. den 2 Januari blir ett inte helt okänt ansikte…Läs mer om detta HÄR. Vi på Polcirkeln Skoterklubb vill härmed rikta ett stort TACK till Terje… Continue reading »

dec
12

Lediga platser på sponsortavlan!

Polcirkelns Skoterklubb har en sponsortavla vid Terjes Allservice där företag, och faktiskt även privatpersoner, kan köpa reklamplats, och på så sätt stödja klubben. Gott om plats finns på tavlan för nya skyltar. En plats på tavlan kostar 2000:- för 2 år. Du får själv ordna att trycka själva skylten. Detta är ett bra sätt för… Continue reading »

dec
01

1:a december – nu är vi igång igen!

Hej alla läsare! Kul att ni hittat tillbaka hit! December är här och det är hög tid att börja uppdatera hemsidan. Det är fortfarande rätt snöfattigt överlag i Norra Sverige, och det gäller även för polcirkelområdet. Dock är det så pass med snö att folk har börjat leta fram skotrarna. MEN – största försiktighet gäller… Continue reading »