mar
30

Helikopterflygning på Selet i morgon!

Vi har glädjen att meddela att Arctic Air återigen kommer att erbjuda en rundflygning i morgon Påsklördag. Flygturen tar ca 7 minuter och är en rundtur i vår härliga fjällvärld. Vi som har provat vet att man hinner en rejäl sväng på 7 minuter i en helikopter… Priser: Vuxna: 350:- /person Barn upp till 12… Continue reading »

mar
07

Påminnelse! Vinster till lotteriet önskas!

Som sagts tidigare, lotterna brukar gå åt som smör i vårsolen, tack vare de fina vinster som ni medlemmar skänker och fixar, och därmed fina pengar till klubbkassan! Vi hoppas att det kan komma in lika många och fina vinster till detta års vinstbord. Så alltså, ska du upp till Polcirkelområdet nån av de kommande… Continue reading »

mar
02

Dags för årsmöte!

Årsmötet kommer att hållas Lördag den 17:e Mars kl. 18.00. Plats: Verkstan, Camp Polcirkeln. Har du åsikter eller tankar kring leder, sladdning, medlemsavgifter, ”Snabbast vid Polcirkeln” eller något annat? Då är det NU du ska komma och göra din röst hörd! Dagordning kommer här på hemsidan och på facebook senare. Kom och visa ditt engagemang… Continue reading »