apr
26

Inför valborgshelgen

Gällande is- och ledläget så bedöms förutsättningarna vara ovanligt goda för att vara valborgshelgen. Det är fortfarande fint före både i dalar och på fjället. Kalla nätter gör att det är hårt på morgonen och betydligt mjukare framåt eftermiddagen. Vi tror att vi t.o.m. ska kunna använda pistmaskinen ett par gånger till under helgen, och… Continue reading »

apr
24

Bilder från Påsklördagen

Ni som tycker att ni väntat förgäves på bilder från Påsklördagen har delvis rätt. Bilder har legat uppe sen 17 April i galleriet, men jag borde givetvis även ha skrivit ett inlägg om detta. Sorry! Du kommer till Bildarkivet genom att klicka här!

apr
16

Håll ut – bilder och annat från Påsklördagen kommer inom ett par timmar!

Nu har webbredaktionen landat i civiliserade trakter. Visserligen har tankning och betalning på Terjes Allservice fungerat över förväntan under påskveckan, men något större utrymme för surfning och uppdatering av hemsidan fanns tyvärr inte. Men det kommer – var så säker!!

apr
10

Påsklördagen – succé igen!

Påsklördagens aktiviteter blev återigen en succé! Pimpeltävling och skoterrace spetsat med uppvisning av Icebound och skotervisning av NTC gjorde att den, vad vi tror, rekordstora publiken trivdes i den gassande vårsolen… En utförligare rapport samt massvis med bilder kommer senare då den mobila datatrafiken under påskhelgen har sina begränsningar… MEN, redan nu: Ett stort TACK… Continue reading »

apr
06

Effektpipor – hotet mot skotertrafiken!!

På långfredagen hölls som vanligt årsmöte för PSK i verkstaden på Terjes Allservice. Sedvanliga punkter avhandlades, men det blev även en hel del prat om effektpipor som ett fåtal skoteråkare använder. Dessa fåtal riskerar att förstöra för oss alla andra, då det på sikt kan innebära ett förbud för skotertrafik utanför lederna. EN skoter med… Continue reading »

apr
06

Glad påsk!!

Polcirkelns Skoterklubb önskar alla medlemmar en riktigt GLAD PÅSK!! I detta nu befinner sig nog 90% av våra medlemmar i vår härliga fjällvärld. Påsken har börjat på ett strålande sätt vädermässigt och det ser ut att hålla i sig även under påskhelgen! Härligt! I morgon Påsklördag smäller det! Snabbast vid Polcirkeln går traditionsenligt av stapeln… Continue reading »