«

»

feb
28

Kan du tänka dig att skänka/ordna priser till påsklotteriet?

I samband med skoterracet på Påsklördagen så kommer vi som vanligt att ha lottförsäljning för att få in pengar till ledunderhållet. Till detta behövs lotterivinster. Kan du tänka dig att skänka priser från ditt företag, eller kan du om du inte är företagare på annat sätt ordna priser, t.ex. genom att fråga företagare om hjälp? Desto bättre prisbord vi har, desto mer lotter kan vi sälja!!

Tag kontakt med någon i styrelsen, eller lämna in på Terjes Allservice.

TACK på förhand!

Lämna ett svar

Din epost kommer inte att publiseras.

Du kan använda följande HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>