mar
25

Snabbast vid Polcirkeln – bara 10 dagar kvar!

Tiden går snabbt och påsken börjar närma sig! Vi i klubben är laddade för att bjuda på en trevlig dag i vårsolen även denna påsk. Vi hoppas ju såklart att så många som möjligt kommer till Selet och trivs med oss, och samtidigt stödjer klubben genom att köpa ett par lotter och en hamburgare. Undrar… Continue reading »

mar
19

Dagordning för årsmötet 21/3 kl. 18.00.

Snart dags för årsmöte. Mötet hålls nu på Lördag den 21/3 kl. 18.00 på verkstan, Camp Polcirkeln. Kom och gör din röst hörd! Medtag något att sitta på. Dagordningen finner du här under. Välkomna! //Styrelsen

mar
18

Medlemsavgift på väg!

Nu är äntligen, väldigt försenade, breven angående medlemsavgift på väg ut till medlemmarna! Vi hoppas att så många som möjligt även detta år vill stödja klubben genom att betala medlemsavgiften, som naturligtvis till största delen kommer att användas till att driva pistmaskinen som preparerar skoterlederna. Viktigt att komma ihåg är ju dessutom att medlemsavgiften ger… Continue reading »

mar
16

Vinster till lotterier önskas!

Kan du tänka dig att göra en insats för skoterklubben? Lotterna som vi säljer under Påsklördagen brukar gå åt som smör i vårsolen – tack vare de fina vinsterna man har chans att vinna. Detta är möjligt genom att våra medlemmar brukar ställa upp och bidra med vinster. Detta behövs naturligtvis även detta år! Kan… Continue reading »

mar
12

Färdstråket över till Gardejaur äntligen ruskat!

Goda nyheter för dom som vill ta sig över till Gardejaur – färdstråket är nu ruskat och klart! En delegation tog sig igår över fjället, och som synes på bilderna i strålande väder! Vi betonar än en gång att detta bara är ett färdstråk. Prepareringen slutar strax ovanför Tjidtjakstugan, sedan är det bara ruskor som… Continue reading »

mar
11

Uppdatering ledstatus inför helgen

Helgen som gick bjöd på växlande väder, men med ett genomgående tema – starka vindar. Under slutet av helgen bjöd Kung Bore också på en rejäl påspädning av snödjupet. I dalen kom ca 20-30 cm och på fjället 30-50 cm. Innan helgen var det en hård yta med en decimeter lössnö på, men nu är… Continue reading »