feb
19

Nya pistmaskinen på plats!

I måndags var det en stor dag för skoterklubben, då vår nya pistmaskin levererades. Vi var ner till Umeå i december och provkörde maskinen, och det känns ju grymt att den äntligen är på plats i Polcirkeln! Årsmodellen är 2006, ca 20 år nyare än vår gamla maskin, som gjort ett fint jobb, men började… Continue reading »

feb
06

Vinster ej uthämtade

Skoterklubben har ju ett medlemslotteri där alla som löst medlemsavgift under året har chans att vinna fina priser. Dragningen sker i anslutning till majbrasan på Valborgsmässoafton. Senast var det fyra lyckliga vinnare som hade tur mer lotten. Dock är det flera som inte hämtat ut sin vinst än. Därför kommer här dragningslistan igen. Ni som… Continue reading »

feb
06

Information om ledläget, pistmaskin m.m.

Som många kanske vet så har det fallit stora mängder snö över Polcirkeln de senaste veckorna, det gillar vi! Som många kanske också vet jobbar vi för att kunna investera i en nyare pistmaskin, och där vi i slutfasen, vi hoppas att vi ska kunna ha affären klar inom kort. Läget med vår befintliga pistmaskin… Continue reading »