«

»

apr
11

Grillning och lotteri

Påsklördagen lider mot sitt slut, och det blev en ovanlig sådan. Inget ”Snabbast vid Polcirkeln” på första gången på 18 år. Däremot ordnade skoterklubben med grillning av hamburgare och försäljning av lottringar i ett strålande vårvinterväder.
Resultatet blev lite av en besvikelse då viljan att stötta klubben var sådär bland alla de hundratals som passerade platsen under dagen. Vi är ju förstås glada för dom som ändå köpte en burgare och/eller ett gäng lotter – det behövs för att finansiera prepareringen av lederna resten av säsongen och även kommande säsong, så tack till er!

Stort tack också till dom som ställde upp och jobbade ideellt under dagen, många av dom för nittonde året på raken!!
Janne Höglund, Kicki Höglund, Jenny Höglund, Maria Lundgren, Maria Stenlund och Terje Karlsen, ni är grymma!?

Förhoppningen är att vi ska kunna ordna något liknande på valborgsmässoafton, men det återstår att se vilka restriktioner som finns då…

Ha en fortsatt trevlig påsk!

Lämna ett svar

Din epost kommer inte att publiseras.

Du kan använda följande HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>