«

»

apr
08

Lotteri + hamburgergrillning

På Påsklördag kommer vi som meddelats tidigare INTE att köra eventet Snabbast vid Polcirkeln, givetvis p.g.a. pandemin.

Däremot kommer vi att grilla hamburgare och sälja i anslutning till macken på Camp Polcirkeln. Vi kommer att köra ett Coronaanpassat upplägg där vi ser till att det inte blir köbildning utan vi håller avstånd till varandra plus att det kommer finnas tillgång till engångshandskar.

Förhoppningen är att vi även ska ha försäljning av lotter, och där behöver vi medlemmarnas hjälp med att bidra med vinster till lotteriet. De vinster som inte används nu, kommer att komma till användning till valborg, eller på sommarens Arctic Circle Race eller någon annan gång – vinster behövs helt enkelt alltid!

Tiderna för hamburgergrillningen är lite flytande, men vi siktar på att ha första burgarna färdiggrillade vid 11, och sen håller vi igång till 16-17 nånting…

Välkomna!

Lämna ett svar

Din epost kommer inte att publiseras.

Du kan använda följande HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>