«

»

jan
11

Och vår nye pistmaskinsförare ääääääär…

…Terje Karlsen!

Vi är mycket glada över att Terje tagit anställning hos oss för att sköta ledunderhållet. Terje har kört tidigare kört pistmaskinen ideellt och framförallt jobbat med lederna i början på säsongen, alltså ruskning och trampning m.m, även det helt ideellt!
Han har stora skor att fylla som efterträdare till den suveräne Hasse, som nu gått i pension. Vi tror dock att om det är någon som ska klara av det så är det Terje!

Snön har fallit rejält över Polcirkeln de senaste 3 dygnen, och nu är snödjupet tillräckligt för att Terje har kunnat sätta igång pistmaskinen för att till att börja med trampa ut full bredd på alla leder samt med pistmaskinens blad justera lutningar m.m. Därefter blir det att koppla på sladden bakom pistmaskinen och börja sladda alla leder.

Vi hälsar Terje välkommen till oss!  🙂

Terje på pistarn

Lämna ett svar

Din epost kommer inte att publiseras.

Du kan använda följande HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>