«

»

jan
06

Uppdatering led- och snöläget

God fortsättning på det nya året!
Skotersäsongen får nu sägas vara i full gång, och en hel del folk börjar befolka husvagnar och stugor, framför allt under senaste tidens helgdagar.
Isläget är gott. Strax innan nyår kom ett rejält blidväder som gjorde att snön på isarna tinade och trycktes ihop. Under denna vecka har det sen blivit rejält kallt, med runt -40C på torsdag morgon, vilket gjort att isarna byggt på sig på ett bra sätt, och är nu ca 30-35 cm i genomsnitt.

Snöläget är sådär. För oss som vill puttra iväg med Nilapulkan och stanna på en sjö och fiska är föret gudomligt! Hårdpackad snö, med en decimeter lössnö ovanpå… För er som däremot vill ha en meter pudersnö att gräva i, är läget lite sämre. Det har dock blåst en del senaste tiden, så om ni letar ett tag så hittar ni säkert bra platser att köra i..! 😉

Nu har även vår nye halvtidsanställningar börjat jobba med lederna. Håll utkik under helgen så avslöjar vi vem det är!IMG_3692

Lämna ett svar

Din epost kommer inte att publiseras.

Du kan använda följande HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>