«

»

mar
25

Snabbast vid Polcirkeln – bara 10 dagar kvar!

Snabbast web

Tiden går snabbt och påsken börjar närma sig!
Vi i klubben är laddade för att bjuda på en trevlig dag i vårsolen även denna påsk. Vi hoppas ju såklart att så många som möjligt kommer till Selet och trivs med oss, och samtidigt stödjer klubben genom att köpa ett par lotter och en hamburgare.

Undrar du vad ”Snabbast vid Polcirkeln” är för något? Klicka här!

Vi har preparerat tävlingsområdet på Selet ända sen januari, och om vädret håller i sig så förväntar vi oss kanonunderlag för skoteråkarna. Som vanligt har vi beställt sol, och det har alltid funkat hittills…

VARMT VÄLKOMNA!

 

Lämna ett svar

Din epost kommer inte att publiseras.

Du kan använda följande HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>