Detaljerad info om Påsklördagen

På Påsklördag är det dags för det årligen återkommande evenemanget ”Snabbast vid Polcirkeln”! Här följer lite mer detaljerad information om vad som händer under dagen:

09.30-11.00 Pimpeltävling
Denna pimpeltävling är endast till för klubbens medlemmar. Du kan lösa medlemskap på plats. 100 kr/medlem och år. Pimpeltävlingen sker på Selet (Stoursavvon på kartan) nedanför Terjes Allservice. Här gäller det att få ihop den största sammanlagda vikten. Pokal till segrare i dam-, herr, och juniorklass.

ca 11.00 – ca 15.00 Snabbast vid Polcirkeln.
Detta evenemang är endast till för klubbens medlemmar. Du kan lösa medlemskap på plats. 100 kr/medlem och år.
Skotrarna delas upp i olika klasser beroende på motorstorlek, trimning, överladdning o.s.v. Start parvis. Först över mållinjen 201 m bort går vidare till nästa omgång. Finalerna körs i slutet på dagen. Pokaler till segrarna i respektive klass.

ca 11.00 – ca 15.00 Lotteriförsäljning
I anslutning till hamburgergrillarna kommer det att säljas lotter. Vinstlista finns, du ser direkt om du har vunnit. Fina priser, tidigare år har renskinn, pannlampor, husvagns-TV och middagar på restaurang funnits på vinstlistan, och vi förväntar oss inget mindre detta år!

Under hela dagen grillas det hamburgare i klubbens regi. Passa på att få en nygrillad hamburgare i magen, samtidigt som du stödjer klubben!

 

Det här inlägget postades i Nyheter, Snabbast vid Polcirkeln. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *