TACK för senast – nu laddar vi om för Valborgsfirande!

Årets upplaga av ”Snabbast vid Polcirkeln” blev återigen lyckad. Det började med pimpeltävling på morgonkvisten, och där fick vi dela ut pokaler till glada segrare i alla klasser, herr, dam och junior.
Sedan vidtog skoterracingen. Tyvärr hade vi ju det sämsta underlaget vi haft i evenemangets 13-åriga historia. Vi spred ut en sand- och saltblandning dagen innan, men trots det var det i princip blankis som förarna skulle bemästra. En stor eloge till alla förare som antog utmaningen utan gnäll, men samtidigt såg till att inte äventyra säkerheten för sig själva och andra!
Vi kommer att framöver höra oss för bland rutinerat folk, t.ex. i skidbackar, hur vi på ett vettigt sätt kan förhindra detta underlag, t.ex. genom saltning tidigare under vintern.

Ett extra tack till Flinkfeldts buss, som ordnade transport av hamburgarna i sista stund, efter att vår ordinarie leverantör inte kunde leverera de antal vi beställt.

Försäljningen av lottringar och hamburgare gick strålande och vi fick återigen ett rejält tillskott i klubbkassan. Mycket bra!! Att försäljningen av lotter går så bra beror till stor del på de suveräna vinsterna som vi har. Dessa vinster är ihopraggade av ett par av våra medlemmar som gör ett jättejobb med att åka runt på butiker m.m. och be dom skänka vinster till oss. Stort tack även till Er!

Nu laddar vi om för Valborgsfirande. Klubben kommer som vanligt att finnas vid majbrasan på Camp Polcirkeln och sälja lotter och nygrillade hamburgare. Dessutom blir det som vanligt dragning i medlemslotteriet där vi i år kan presentera ännu bättre vinster än vanligt! Bl.a. kommer vi bland medlemmarna lotta ut en snygg vinddress och en skjorta f skänkta av Traktor-City i Piteå, en service på valfri BRP-skoter skänkt av Camp Polcirkeln, samt en stolryggsäck skänkt av Norra Skogsägarna. Totalt kommer 10 st medlemmar att vinna ett fint pris. Har du inte löst medlemskap så passa på att gör det snarast möjligt!!

Brasan tänds kl.19.00. Välkomna!
Vi återkommer med tider för valborgsfirande i Sandviken, Vuoggatjålme och Ballastviken.

majbrasa_2016

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *