«

»

mar
07

Påminnelse! Vinster till lotteriet önskas!

Som sagts tidigare, lotterna brukar gå åt som smör i vårsolen, tack vare de fina vinster som ni medlemmar skänker och fixar, och därmed fina pengar till klubbkassan!

Vi hoppas att det kan komma in lika många och fina vinster till detta års vinstbord. Så alltså, ska du upp till Polcirkelområdet nån av de kommande helgerna, passa på att fråga på din arbetsplats om det finns något där att bidra med till vinstbordet, eller kan du tänka dig att fråga runt på butiker och företag om vinster?

Lämna dina vinster på Camp Polcirkeln eller till Olle Eriksson i Polcirkeln.
TACK på förhand!

Vinstexempel

Lämna ett svar

Din epost kommer inte att publiseras.

Du kan använda följande HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>