mar
28

Snabbast vid Polcirkeln inställt!

Igår kom spiken i listan med dom nya direktiven som sänker gränsen för allmänna sammankomster till 50 personer. Årets upplaga av Snabbast vid Polcirkeln är därmed inställd. Vi har kört varje år sedan 2003, eller var det 2002 vi startade? Vi har oftast haft vädergudarna med oss, några år har underlaget för dom som kör… Continue reading »

mar
25

Angående påsklördag

Vi får en del frågor om eventet Snabbast vid Polcirkeln kommer att genomföras i år. Med tanke på rådande situation är det osäkert om vi kommer att kunna genomföra någon aktivitet.Vi lovar att komma med besked under denna vecka!

mar
25

Årsmöte nu på Lördag!

mar
13

Dags för årsmöte!

mar
01

Vinster till lotteriet på påsklördag önskas!

Då är det dags igen att påminna om detta: Kan du tänka dig att göra en insats för skoterklubben? Lotterna som vi säljer under Påsklördagen brukar gå åt som smör i vårsolen – tack vare de fina vinsterna man har chans att vinna. Detta är möjligt genom att våra medlemmar brukar ställa upp och bidra… Continue reading »

feb
19

Nya pistmaskinen på plats!

I måndags var det en stor dag för skoterklubben, då vår nya pistmaskin levererades. Vi var ner till Umeå i december och provkörde maskinen, och det känns ju grymt att den äntligen är på plats i Polcirkeln! Årsmodellen är 2006, ca 20 år nyare än vår gamla maskin, som gjort ett fint jobb, men började… Continue reading »

feb
06

Vinster ej uthämtade

Skoterklubben har ju ett medlemslotteri där alla som löst medlemsavgift under året har chans att vinna fina priser. Dragningen sker i anslutning till majbrasan på Valborgsmässoafton. Senast var det fyra lyckliga vinnare som hade tur mer lotten. Dock är det flera som inte hämtat ut sin vinst än. Därför kommer här dragningslistan igen. Ni som… Continue reading »

feb
06

Information om ledläget, pistmaskin m.m.

Som många kanske vet så har det fallit stora mängder snö över Polcirkeln de senaste veckorna, det gillar vi! Som många kanske också vet jobbar vi för att kunna investera i en nyare pistmaskin, och där vi i slutfasen, vi hoppas att vi ska kunna ha affären klar inom kort. Läget med vår befintliga pistmaskin… Continue reading »

apr
22

Valborgsmässoafton

Skoterklubben kommer som vanligt att delta vid valborgsfirandet vid Camp Polcirkeln den 30:e April. Vi kommer sälja nygrillade hamburgare, det blir försäljning av lotter med fina vinster, samt dragning i medlemslotteriet, där alla som löst medlemsavgift under säsongen har chans att vinna. Här kommer dagens tips inför valborg: Fixa till en riktigt god förrätt i… Continue reading »

apr
22

Snabbast vid Polcirkeln 2019

Årets upplaga av ”Snabbast vid polcirkeln” blev en av dom blötare i tävlingens historia. Vi försökte avhjälpa detta genom att borra massa hål i isen under fredagen, men detta hjälpte bara delvis. Dagen inleddes med fisketävling där vinnare korades i alla tre klasser. Sedan drog racingen igång. Tack vare gott omdöme från förarna genomfördes denna… Continue reading »

Older posts «