Apr
09

Snabbast vid Polcirkeln – vilken härlig dag det blev!

Här kommer lite sent om sider en rapport från eventet Snabbast vid Polcirkeln 2018. I vanlig ordning hade vi rätt tur med vädret, vilket gjorde att evenemanget blev väldigt välbesökt. Det hela börjar ju med en pimpeltävling mellan 09-10.30. Fisket var trögt, och tyvärr fick vi bara dela ut en pokal i en av klasserna,… Continue reading »

Mar
30

Helikopterflygning på Selet i morgon!

Vi har glädjen att meddela att Arctic Air återigen kommer att erbjuda en rundflygning i morgon Påsklördag. Flygturen tar ca 7 minuter och är en rundtur i vår härliga fjällvärld. Vi som har provat vet att man hinner en rejäl sväng på 7 minuter i en helikopter… Priser: Vuxna: 350:- /person Barn upp till 12… Continue reading »

Mar
07

Påminnelse! Vinster till lotteriet önskas!

Som sagts tidigare, lotterna brukar gå åt som smör i vårsolen, tack vare de fina vinster som ni medlemmar skänker och fixar, och därmed fina pengar till klubbkassan! Vi hoppas att det kan komma in lika många och fina vinster till detta års vinstbord. Så alltså, ska du upp till Polcirkelområdet nån av de kommande… Continue reading »

Mar
02

Dags för årsmöte!

Årsmötet kommer att hållas Lördag den 17:e Mars kl. 18.00. Plats: Verkstan, Camp Polcirkeln. Har du åsikter eller tankar kring leder, sladdning, medlemsavgifter, ”Snabbast vid Polcirkeln” eller något annat? Då är det NU du ska komma och göra din röst hörd! Dagordning kommer här på hemsidan och på facebook senare. Kom och visa ditt engagemang… Continue reading »

Feb
23

Färdstråket till Gardejaur ruskat!

Under den kyliga med vackra onsdagen drog vårt team iväg, med kälken fullastad med ruskor. I den goda sikten som rådde gick det bra att navigera sig över till Gardejaure. En skarp varning är dock på sin plats, och vi vill t.o.m. skriva såhär: OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! Vinden har kommit från “fel håll”… Continue reading »

Feb
14

Vinster till lotteriet på påsklördag önskas!

Då är det dags igen att påminna om detta: Kan du tänka dig att göra en insats för skoterklubben? Lotterna som vi säljer under Påsklördagen brukar gå åt som smör i vårsolen – tack vare de fina vinsterna man har chans att vinna. Detta är möjligt genom att våra medlemmar brukar ställa upp och bidra… Continue reading »

Feb
13

Dagens tur med pistmaskinen

Dagens tur opp mot Tjidjakk og opp mot Tjapka/Moutanes, og en tur ned til Sädva.

Feb
09

Sladdat till Merkenäs och från Sandviken mot Muitunis.

Dagens tur til Merkenes og fra Sandviken og opp mot Moutanes.

Feb
01

Sladdat till Naula och upp mot Tjidtjakk.

Dagens tur til Naula og opp til Tjidjakk.

Jan
30

Vatten på isarna!

Som synes på bilden är det en hel del vatten under snön på många av sjöarna.

Older posts «