Information inför morgondagen

Om någon funderar över något inför morgondagen så kommer (förhoppningsvis) all information här.

Dagen startar med pimpeltävling. Pokal och ära till den största fisken i herr-, dam-, och juniorklass. Tid 09.00 – 10.30. Ingen föranmälan krävs, men du måste vara medlem i skoterklubben. Medlemskap kan lösas på plats.

Samma tider, 09.00-10.30, är det anmälan till skoterracet. Samma här,

ingen föranmälan krävs, men du måste vara medlem i skoterklubben. Medlemskap kan lösas på plats. OBS! Kom gärna i tid, så att anmälningarna löper på smidigt, och att vi komma igång och köra så fort som möjligt!

Vi hoppas kunna komma igång med skoterkörningen senast kl.11. Klasserna körs i tur och ordning, fram tills det bara är kvar två förare i varje klass. Finalerna för samtliga klasser körs i slutet på dagen. Här startar man två förare åt gången, och det gäller att vara först upp till mållinjen som är 201 meter bort.
Nytt för i år är att vi har gjort bredare banor, detta för att vi ska kunna flytta startmattorna i sidled inför finalerna.

Under hela dagen, eller så långt det räcker, kommer vi dels att grilla grymma burgare som ni kan köpa. Dessutom kör vi som vanligt försäljning av lottringar. Ni är fantastiskt duktiga på att bidra med vinster, så lotterna brukar gå åt fort. Passa på innan dom tar slut!

Som grädde på moset kommer vi även i år att ge er möjlighet till en rundtur med helikopter, som Arctic Air anordnar. Dom hälsar följande:

Välkommen att flyga med oss i samband med Snabbast vid Polcirkeln 2023! Pris: 450 kr/pers. Barn 2-6 år: 350 kr. Barn under 2 år följer med gratis.
Betala med Swish eller kort. Delar av intäkterna tillfaller skoterklubben.

Alltså många fina sätt att stötta skoterklubben, och samtidigt få fin valuta för pengarna!

Varmt välkomna!

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *