Dags att betala medlemsavgift och, för vissa, även ledlicens!

Nu är det dags att betala medlemsavgiften för 2024. Vi skickar numera inte ut avier via vanlig post, utan vi kommer endast att uppmana via denna hemsida och Facebook.

För tydlighetens skull går vi än en gång igenom våra avgifter. Medlemsavgift och ledlicens är två skilda saker. Dom flesta av våra medlemmar bor i husvagn. Där tar näringsidkarna in ledlicens för EN skoter på fakturan för husvagnsplatsen. Då behöver du fortfarande betala medlemsavgift. För stugägare och fast boende gäller att ni ska betala både ledlicens och medlemsavgift.
Dessutom anser vi att skoter två, tre, och fyra i samma familjbelastar ledsystemet lika mycket som skoter ett. Därför är det önskvärt att ni som har fler än en skoter i familjen, även betalar in 400 kr för varje extraskoter som finns i familjen, lämpligen i samband med att medlemsavgiften betalas. Detta har inte fungerat särskilt bra, så vi uppmanar er att vara ärliga och betala den avgift ni ska betala!

Precis som tidigare har alla som betalat medlemsavgift chans att vinna fina priser på ett lotteri som skoterklubben anordnar, där dragning sker i majbrasans sken på vaborgsmässoafton.

Medlemsavgiften betalas till något av nedanstående alternativ. Kom ihåg att skriva namn och adress så vi vet vem som har betalat. Skriv gärna också t.ex. Medlemsagift + 1 extraskoter.

Klistermärken för att via att du betalt ledlicens, samt vara ett gott exempel för andra, finns i Sandviken, Vuoggatjålme samt på Camp Polcirkeln. Har du betalt ledlicens, så gå in och hämta ett klistermärke på nåt av dessa ställen, vi litar på att du betalt!

Swish: 123 326 3019
BankGiro: 5753-1295
Kontonummer: 8264-4 531 174 571
Sparbanken Nord
IBAN: SE47 8000 0826 4405 3117 4571
BIC: SWEDSESS

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *