Admin

Author's details

Date registered: 8 november, 2010

Latest posts

  1. Kom ihåg: Årsmöte i morrn kl. 18! — 31 mars, 2017
  2. Påminnelse om vinster till lotteriet! — 29 mars, 2017
  3. Polaris 2018 Roadshow till Polcirkeln! — 29 mars, 2017
  4. Viktigt angående medlemskap för stugägare och norrmän! — 19 mars, 2017
  5. Nedräkningen till påsk har börjat! — 15 mars, 2017

Mest kommenterade inlägg

  1. Norrans artikel om tankproblemen hos Terjes Allservice — 2 kommentarer
  2. Nu drar säsongen igång på allvar! — 1 kommentar

Author's posts listings

Mar
31

Kom ihåg: Årsmöte i morrn kl. 18!

Så här ser dagordningen ut. Kom och gör skillnad!

Mar
29

Påminnelse om vinster till lotteriet!

Med risk för att vara tjatig kommer här en påminnelse: Kan du tänka dig att göra en insats för skoterklubben? Lotterna som vi säljer under Påsklördagen brukar gå åt som smör i vårsolen – tack vare de fina vinsterna man har chans att vinna. Detta är möjligt genom att våra medlemmar brukar ställa upp och… Continue reading »

Mar
29

Polaris 2018 Roadshow till Polcirkeln!

POLARIS 2018 ROADSHOW kommer till Polcirkeln!  Boka in torsdag 13:e April, alltså skärtorsdag! Då kommer Polaris med sin stora trailer och parkerar vid macken på Camp Polcirkeln. Man kommer att visa nästa års modeller av sina skotrar, och det kommer finnas möjlighet till provkörning m.m. av dessa. Polcirkelns Skoterklubb finns på plats och grillar hamburgare.… Continue reading »

Mar
19

Viktigt angående medlemskap för stugägare och norrmän!

Ni som har årsplats för husvagnen eller är stugägare i området fick ju ett inbetalningskort för medlemsavgiften i brevlådan för någon vecka sedan. Tyvärr så var det en del saker som vi inte hade tänkt på när vi skickade ut breven. ~ Stugägare. På ert inbetalningskort brukar ju även ledavgiften (300 kr/år) vara inbakad, d.v.s.… Continue reading »

Mar
15

Nedräkningen till påsk har börjat!

Det är snart bara 4 veckor kvar till påsk och därmed evenemanget “Snabbast vid Polcirkeln” som traditionsenligt går av stapeln på Påsklördag. I år infaller denna dag Lördag den 15:e April. Följ nedräkningen till denna högtidsdag här till höger på hemsidan. Mer information om evenemanget kommer här på hemsidan inom kort!

Mar
14

Vinster till lotteriet på påsklördag önskas!

Kan du tänka dig att göra en insats för skoterklubben? Lotterna som vi säljer under Påsklördagen brukar gå åt som smör i vårsolen – tack vare de fina vinsterna man har chans att vinna. Detta är möjligt genom att våra medlemmar brukar ställa upp och bidra med vinster. Detta behövs naturligtvis även detta år! Kan… Continue reading »

Feb
22

Leden över till Gardaure ruskad!

Ni som har Facebook såg den här nyheten för ett par dagar sen. För er andra: Leden över Tjidtjak till Gardaure är nu stakad med ruskor. Stort tack till Jonny Jonsson som följde med och assisterade Terje vid detta arbete!

Feb
22

Medlemsavgiften på väg!

Inom ett par dagar bör du som är innehavare av stuga eller husvagnsplats i området få inbetalningskort för medlemsavgiften. Även i år är kuvert och porto sponsrat av AlimakHek i Skellefteå, vilket vi naturligtvis är tacksamma för! Du som inte har husvagn eller stuga men ändå vill stötta klubben genom att betala medlemsavgift gör det… Continue reading »

Jan
11

Och vår nye pistmaskinsförare ääääääär…

…Terje Karlsen! Vi är mycket glada över att Terje tagit anställning hos oss för att sköta ledunderhållet. Terje har kört tidigare kört pistmaskinen ideellt och framförallt jobbat med lederna i början på säsongen, alltså ruskning och trampning m.m, även det helt ideellt! Han har stora skor att fylla som efterträdare till den suveräne Hasse, som… Continue reading »

Jan
06

Uppdatering led- och snöläget

God fortsättning på det nya året! Skotersäsongen får nu sägas vara i full gång, och en hel del folk börjar befolka husvagnar och stugor, framför allt under senaste tidens helgdagar. Isläget är gott. Strax innan nyår kom ett rejält blidväder som gjorde att snön på isarna tinade och trycktes ihop. Under denna vecka har det… Continue reading »

Older posts «