«

»

apr
04

Alternativ färdväg Vuoggatjålmejaure-Sandvikensjön.

vårflodPistmaskinen korsar normalt sett Tjaktjaurströmmen några meter nedströms skoterbron, eftersom pistaren är för tung för att köra PÅ bron. Nu har emellertid strömmen gått upp, d.v.s. det finns ingen is där, varför pistaren inte längre kan ta sig över strömmen. I stället har Hasse letat sig en spår att köra upp mot Tjaktjaurparkeringen, och vidare ut på Sandvikensjön. Detta innebär följande:
Sträckan Silvervägen-Sandvikensjön kommer inte längre att pistas. Vi kommer dock att sladda sträckan med skoter då och då, så vi rekommenderar att man även fortsättningsvis använder denna led.
Sträckan Sandvikensjön-Merkenissjön berörs inte. Så länge det går kommer vi att fortsätta pista denna sträcka.

Trevlig tur! 🙂

Lämna ett svar

Din epost kommer inte att publiseras.

Du kan använda följande HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>