Information från årsmötet.

I lördags hölls skoterklubbens årsmöte på verkstan på Camp Polcirkeln. En liten tapper skara hade samlats och kom fram till bl.a. dessa saker:

Ingen representant från Polisen fanns på plats. Dock informerade en av mötesdeltagarna om att skoterförare under de senaste veckorna blivit stoppade och kontrollerade av polis, då man även kontrollerat hjälmar. Dels färstås att man bar hjälm, men även att hjälmen var godkänd. Det är inte t.ex. med slalomhjälm. Mer information här.

Alla på mötet var överrens om att Terje gör ett fantastiskt jobb med lederna. Trots att det är så lite snö. och att han än så länge därför inte kunnat använda pistmaskinen, är lederna riktigt fina!

Det funkar rätt dåligt att få folk att betala för sina extraskotrar. Man tar chansen att smita undan. Tråkigt, då många andra troget betalar. Skoter två och tre har samma nytta av leden som skoter ett, och sliter även på densamma lika mycket. T.o.m. dom som är i området då och då och kör hundspann betalar ledlicens!

Medlemsavgiften för 2024 beslutades vara oförändrad, d.v.s. 100:- / familj och år. Däremot kommer ledavgiften att höjas med en hundring till 500:- / skoter.

De sedvanliga arrangemangen, d.v.s. Snabbast vid Polcirkeln och aktiviteter på Valborgsmässoafton kommer att ordnas även detta år. Vi har fått frågor om klassindelningen på skoterracet, vi försöker kommunicera ut den så fort som möjligt.

Detta var några av punkterna som avhandlades på årsmötet. Vi tackar Camp Polcirkeln för fika och lån av lokal!

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *