Dags att betala medlemsavgift för 2023!

Fr.o.m. detta år kommer inget brev i brevlådan med avi för medlemsavgiften, utan man får betala enligt instruktioner på denna hemsida och Facebook.

Nu är det dags att betala medlemsavgiften för 2023. Precis som vi skrev i förra årets utskick, så var det sista året som en avi med medlemsavgiften damp ner i din brevlåda. Fr.o.m. detta år kommer vi endast att uppmana via denna hemsida och Facebook.

För tydlighetens skull går vi än en gång igenom våra avgifter. Medlemsavgift och ledlicens är två skilda saker. Dom flesta av våra medlemmar bor i husvagn. Där tar näringsidkarna in ledlicens för EN skoter på fakturan för husvagnsplatsen. Då behöver du fortfarande betala medlemsavgift. För stugägare och fast boende gäller att ni ska betala både ledlicens och medlemsavgift.
Dessutom anser vi att skoter två, tre, och fyra i samma familjbelastar ledsystemet lika mycket som skoter ett. Därför är det önskvärt att ni som har fler än en skoter i familjen, även betalar in 400 kr för varje extraskoter som finns i familjen, lämpligen i samband med att medlemsavgiften betalas. Detta har inte fungerat särskilt bra, så vi uppmanar er att vara ärliga och betala den avgift ni ska betala!

Precis som tidigare har alla som betalat medlemsavgift chans att vinna fina priser på ett lotteri som skoterklubben anordnar, där dragning sker i majbrasans sken på vaborgsmässoafton.

Medlemsavgiften betalas till något av nedanstående alternativ. Kom ihåg att skriva namn och adress så vi vet vem som har betalat. Skriv gärna också t.ex. Medlemsagift + 1 extraskoter.

Swish: 123 326 3019
BankGiro: 5753-1295
Kontonummer: 8264-4 531 174 571
Sparbanken Nord
IBAN: SE47 8000 0826 4405 3117 4571
BIC: SWEDSESS

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *