«

»

jan
22

Uppdatering ledstatus inför helgen

Som nämnt i tidigare inlägg så jobbar Hasse för fullt med preparering av lederna. Alla leder utom leden mot Gardejaur, som kräver mer snö, är nu stakade med ruskor. Nu pågår trampning med pistmaskinen och därefter sladdning.

Under mellandagarna kom det en hel del snö, tyvärr tinade mycket av denna snö bort under blidvädret som var runt nyår med 5-6 plusgrader. Nu har det dock fyllt på med snö igen så snödjupet i dalgången är 50-60 cm och på fjället är det ytterligare någon decimeter.

Isarna är fina i år, tack vare att det dröjde innan snön kom. Lite vatten är det ovanpå isarna på vissa sjöar, men överlag är isläget gott!

Som vanligt gäller dock: Färdas med försiktighet och respekt för andra!!

20140321-151017.jpg

Lämna ett svar

Din epost kommer inte att publiseras.

Du kan använda följande HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>