«

»

mar
20

Norrans artikel om tankproblemen hos Terjes Allservice

Ni som har tillgång till Norran eller PT kanske redan läst om problemen med kontokortstankning på Terjes Allservice, men här kommer annars en länk till artikeln på respektive tidnings hemsida. Klicka på loggan här under:

2 kommentarer

  1. Skoteråkare says:

    Hur går det med skoterföret? Såg ganska vintrigt ut på bilderna i tidningen i alla fall

    1. admin says:

      Hej Skoteråkare! Jag var uppe förra helgen och då hade det varit milt en tid och lite isigt på vägar och runt husvagnarna. Under helgen blev det kallare och kom 2 dm nysnö, så på Lördag em var vi ute och körde i ospårad terräng. Föret var då fantastiskt bra, spåret efter oss blev ca 1 dm djupt och man tog sig fram överallt. I veckan har det fram tills igår varit minusgrader, så jag tycker att föret borde vara fint även nu!

Lämna ett svar

Din epost kommer inte att publiseras.

Du kan använda följande HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>