«

»

mar
28

Snabbast vid Polcirkeln inställt!

Igår kom spiken i listan med dom nya direktiven som sänker gränsen för allmänna sammankomster till 50 personer. Årets upplaga av Snabbast vid Polcirkeln är därmed inställd. Vi har kört varje år sedan 2003, eller var det 2002 vi startade? Vi har oftast haft vädergudarna med oss, några år har underlaget för dom som kör skoterracing varit jätteblött eller jättehalkigt, men alla år har vi lyckats genomföra eventet. Nu måste vi se oss besegrade…

Viktigast nu är att vi tar hand om våra nära och kära, och respekterar farorna med detta otäcka virus. På vår hemsida finns en nedräkning till påsklördag, den är nu omställd till påsken 2021, då påsklördag infaller den 3:e April, då kör vi igen, med full kraft!!

Vi tillönskar alla medlemmar en härlig och frisk påsk!

Lämna ett svar

Din epost kommer inte att publiseras.

Du kan använda följande HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>