«

»

feb
06

Vinster ej uthämtade

Skoterklubben har ju ett medlemslotteri där alla som löst medlemsavgift under året har chans att vinna fina priser. Dragningen sker i anslutning till majbrasan på Valborgsmässoafton. Senast var det fyra lyckliga vinnare som hade tur mer lotten.

Dock är det flera som inte hämtat ut sin vinst än. Därför kommer här dragningslistan igen. Ni som har vunnit och inte hämtat ut er vinst än kan göra det på Camp Polcirkeln. Vinster som inte har hämtats ut innan 1:a mars går tillbaks till detta års lotterier.

Vinnarna var:
4:e pris, spännband: David Wiklund
3:e pris, skoterolja: Niklas Larsson
2:a pris, skoterolja: Anders Berglund
1:a pris, starthjälp: Mikael Kjerrulf

Lämna ett svar

Din epost kommer inte att publiseras.

Du kan använda följande HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>