«

»

feb
06

Information om ledläget, pistmaskin m.m.

Som många kanske vet så har det fallit stora mängder snö över Polcirkeln de senaste veckorna, det gillar vi! Som många kanske också vet jobbar vi för att kunna investera i en nyare pistmaskin, och där vi i slutfasen, vi hoppas att vi ska kunna ha affären klar inom kort.

Läget med vår befintliga pistmaskin är sämre. Just nu går den inte köra, och även om vi skulle lyckas få igång den så är risken stor att det blir något större ytterligare haveri på den. Det skulle kunna innebära stora kostnader för klubben då vi tvingas reparera den för att överhuvudtaget kunna köra hem den, pengar som vi inte får igen när vi ska sälja den. Därför har styrelsen beslutat att vi låter den stå, och inriktar krafterna på att göra affären klar, och få den nya pistmaskinen på plats istället.

Terje kämpar och sliter med skoter och sladd och gör ett grymt jobb, men det är förstås omöjligt att få till samma resultat som med en pistmaskin. Hoppas ni har förståelse för detta.

Vi återkommer så fort det är någonting klart med den nya pistmaskinen, och när vi kan få den levererad.

Lämna ett svar

Din epost kommer inte att publiseras.

Du kan använda följande HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>