«

»

mar
18

Medlemsavgift på väg!

Nu är äntligen, väldigt försenade, breven angående medlemsavgift på väg ut till medlemmarna!
Vi hoppas att så många som möjligt även detta år vill stödja klubben genom att betala medlemsavgiften, som naturligtvis till största delen kommer att användas till att driva pistmaskinen som preparerar skoterlederna.
Viktigt att komma ihåg är ju dessutom att medlemsavgiften ger dig massa möjligheter. Du får t.ex. delta i evenemanget på påsklördag, plus att du deltar i medlemslotteriet där dragning sker på Valborgsmässoafton.
medlemsutskick

Tack på förhand för att du stödjer klubben på detta sätt!

Vi vill rikta ett stort TACK till hisstillverkaren Alimak Hek AB i Skellefteå som även i år ställt upp och sponsrat kuvert och porto för utskicket!
alimakhek2

Lämna ett svar

Din epost kommer inte att publiseras.

Du kan använda följande HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>