«

»

apr
20

Rapport från Snabbast vid Polcirkeln

Evenemanget Snabbast vid Polcirkeln genomfördes under Lördagen. Nytt publikrekord sattes, då vädret var ”lagom” bra. För blåsigt för att folk skulle vilja dra ut på fjället, men tillräckligt bra för att folk skulle trivas runt banan. Den senaste tidens blidväder hade gjort att ytan på banan var minst sagt isig, men efter att pistmaskinen kört och rivit upp ytan under fredagen, så blev förhållandena ändå helt okej.

Vinnare i de olika klasserna blev följande:

600: Jonas Wikström, Älvsbyn

800: Ulf Lövgren, Piteå

Trim: Jörn A Norbergsson, Rognan

Open Fuel: Frode Ingvaldsen, Rognan

Veteran: Axel Jonsson, Älvsbyn

Bredband: Martin Sundman, Vistträsk

Ett STORT TACK till alla sponsorer som skänkt priser till lotteriet och på andra sätt hjälpt till!
Ett STORT TACK till alla frivilliga som ställer upp ideellt och jobbar under dagen!

 

Lämna ett svar

Din epost kommer inte att publiseras.

Du kan använda följande HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>