«

»

Mar
26

Skoterklubben på Facebook

Som många, men kanske inte alla, vet så finns Polcirkelns Skoterklubb på Facebook. Du som har ett facebookkonto hittar enkelt dit genom att söka på “Polcirkelns Skoterklubb“. Där följer du uppdateringarna från hemsidan på ett enkelt sätt.

Passar även på att tipsa om andra facebooksidor som kan vara av intresse;
Camp Polcirkeln – Dagliga uppdateringar om väder och vind, samt annan information.
Sandvikens Fjällgård AB - Väder, lediga stugor, härliga bilder m.m.
Vuoggatjålme – Menyer och öppettider för restaurangen, samt annan information.

Lämna ett svar

Din epost kommer inte att publiseras.

Du kan använda följande HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>