«

»

Mar
13

Lederna sladdade i gränsområdet!

Under dagen har Hasse med assistans av Terje Karlsen sladdat lederna från Silvervägen/Gränsen mot både Lomtjärnsstugan samt i riktning mot Ikesjaure. Klubben har valt att göra denna insats med tanke på att dessa leder trafikeras rejält mycket, framför allt under helgerna, men även under veckorna.
Det är nu sladdat ett par kilometer i bägge riktningarna från Silvervägen.

Av bilderna att döma, verkar grabbarna haft en härlig dag på fjället!

Hasse Westin, pistör i sitt räta element.

Terje Karlsen, hjälpsam medlem, njuter av solen.

Lämna ett svar

Din epost kommer inte att publiseras.

Du kan använda följande HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>