«

»

apr
25

Snö- och isläget samt Valborgsfirande

Nu börjar det vara vårkänslor, även i fjällvärlden. De senaste veckorna har det tinat riktigt ordentligt, vilket gjort att det varit genomslagsföre för skotrarna, och en hel del vatten ovanpå isarna. Nu rapporteras det emellertid att isarna har börjar lyfta, så med lite tur så kommer det att vara bra före på isarna framemot valborgshelgen. Det börjar finnas fläckar med barmark efter lederna, men vi hoppas och tror att det ska gå fint att köra ett tag till…

VALBORGSFIRANDE kommer traditionsenligt att ske i skoterklubbens regi den 30:e April vid majbrasan på Camp Polcirkeln. Brasan tänds kl. 19:00.

Vi kommer att sälja nygrillade hamburgare med dricka, plus att det kommer att finnas lotter att köpa med fina och många vinster, precis på samma sätt som på påsklördagen.
Dessutom är det ju dragning i medlemslotteriet. Alla som har löst medlemsavgift under året har chans att vinna fina priser. Dragningen sker i majbrasans sken och meddelas per högtalare. Eventuella vinnare som inte är på plats ordnar vi givetvis så att ni får era vinster på annat sätt.

Välkomna!
DSCF3802

Lämna ett svar

Din epost kommer inte att publiseras.

Du kan använda följande HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>