«

»

mar
29

Polaris 2018 Roadshow till Polcirkeln!

POLARIS 2018 ROADSHOW kommer till Polcirkeln! 
Boka in torsdag 13:e April, alltså skärtorsdag! Då kommer Polaris med sin stora trailer och parkerar vid macken på Camp Polcirkeln. Man kommer att visa nästa års modeller av sina skotrar, och det kommer finnas möjlighet till provkörning m.m. av dessa.
Polcirkelns Skoterklubb finns på plats och grillar hamburgare. Passa på att besöka trailern och samtidigt stötta skoterklubben genom att köpa en nygrillad hamburgare eller fem..!
Visningen är öppen mellan kl.09 och kl.16.

Varmt välkomna!
2017030708551118_FB-Linkbild_810x422_roadshow

Lämna ett svar

Din epost kommer inte att publiseras.

Du kan använda följande HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>